Diskusní téma: Diskuze

Datum: 27.05.2012

Vložil: tessy

Titulek: Re: pecka zápas

byl to super zapas a diky kiki ze si to myslis ja si taky myslim ze si hral super

—————

Datum: 24.05.2012

Vložil: Lupo

Titulek: Turnaj

Ahoj kluci,
jsem Lupo, Ital žijící v Praze už 10 let, hrál jsem několik let HL, za Morovou ránu a za JR Club A.

Letos pořádám už pošesté mezinárodní turnaj „Torneo del Biondo“, který se odehraje na Aritmě v pátek 13. a v sobotu 14. července 2012, přiblížně od 11. do 18. Hodin, bude zaležet na losování.
Každý tým bude hrát 3 zápasy v pátek a 3 zápasy v sobotu.
Chtěl bych rozšiřit qvadr zahraničních týmů s několik českých týmů, abych se dostal do 16.týmů.
Zatím jsou týmy z Itálie, Anglie a Finska, další týmy z celé Evropy nás kontaktovali, ale ještě se nerozhodli.
Můžete se podívat na stránky turnaje na www.torneodelbiondo.com/en , kde najdete výsledky a fotky z minulých roků.

Startovné 400 Eur co vidíte na stránkách je pro cizí týmy, protože budou mít řadu služeb, které české týmy nepotřebují (transfery, lístky MHD, doprovod atd), takže se nestrašte 
Pro české týmy jsme snižili cenu až na 3.500,- Kč, což za účast na takový turnaj považujeme za slušnou.
Hrát se bude stejně jako v HL, každý zápas bude 40 minut (2x20), pískat budou zkušení rozhodči, v baru vedle hřiště bude občerstvení, každý účastník dostane tričko turnaje, ceny pro všechny týmy a pro nejlepšího brankáře, hráče a střelce. Vítězní mužstvo bude mít startovné Torneo del Biondo 2013 zdarma.

Máte-li zájem neváhejte a kontaktujte mě:

info@viandantipraghesi.net
603.953576

—————

Datum: 18.05.2012

Vložil: Kiki

Titulek: píšte

zdar borci tak když už sem kouknete tak taky neco napište nee

—————

Datum: 21.05.2012

Vložil: Mr.Edie

Titulek: Re: píšte

Ach jo. My hrajeme, až v pátek? To já nemůžu, jsem na svatbě, žení se mi kámoš.

—————

Datum: 16.05.2012

Titulek: Turnaj Bison cup 12

Zdar borci dal sem na uvodní stranku upoutavku an ten Turnaj v brně tak se jukněte a vyjadřete se jeslti by sme jeli ja sem za tak čest

—————

Datum: 15.05.2012

Vložil: Jaro

Titulek: Pochvala

Nazdar. Kiki chvalim pridanie zoznamu futbalovych ihrisk...dobry napad :)...uz nebudem musiet preklikavat na stranky HL. BTW...ked sa znovu vsetci stretneme, musime urobit lepsiu foto...a bez tych bielych dymiacich veci v rukach :)

—————

Titulek: Re: Pochvala

Jasny vezmu profi fotak jo a jukni sena na naš profil s bratem neco tam přibylo čest jo a moooc diky za včerajšek

—————

Titulek: Re: Re: Pochvala

špatně sem to napsal jukni se na váš profil s bratom

—————

Vložil: Ja Ro

Titulek: Re: Re: Re: Pochvala

Uz som na to pozeral...slovenskooo :)

—————

Titulek: trenink

Napište sem kterej den by vam to vyhovovalo a v kolik ju ,Hřište bude nejspíš na budějovicky ju

—————

Vložil: Jaro

Titulek: Re: trenink

Cez tyzden po 18:00 , vikend kedykolek

—————

Titulek: výhra

Čest borci včera konečně výhra krásně vybojovaná místy vydřená výhra konečně se k nám ta štěstěna otočila čelem jen tak dál

—————

Datum: 07.05.2012

Vložil: Horys

Titulek: omluva

Cau, dneska se omlouvam, vcera me sundali na fotbale a mam v haji nohu.

—————

Datum: 07.05.2012

Titulek: Re: omluva

to se neda nic delat tak at se brzy daš do hromady čest

—————

Datum: 03.05.2012

Titulek: dresy

Zdar borci tak dresy už jsou doma tak doufam že v pondělí dorazíme všichni a jak se patří je pokřtíme doražte i marodi udělame fotky ju čest borcííí

—————