Diskusní téma: Diskuze
Datum: 27.05.2012
Vložil: tessy
Titulek: Re: pecka zápas
byl to super zapas a diky kiki ze si to myslis ja si taky myslim ze si hral super
—————
Datum: 24.05.2012
Vložil: Lupo
Titulek: Turnaj
Ahoj kluci,
jsem Lupo, Ital žijící v Praze už 10 let, hrál jsem několik let HL, za Morovou ránu a za JR Club A.
Letos pořádám už pošesté mezinárodní turnaj „Torneo del Biondo“, který se odehraje na Aritmě v pátek 13. a v sobotu 14. července 2012, přiblížně od 11. do 18. Hodin, bude zaležet na losování.
Každý tým bude hrát 3 zápasy v pátek a 3 zápasy v sobotu.
Chtěl bych rozšiřit qvadr zahraničních týmů s několik českých týmů, abych se dostal do 16.týmů.
Zatím jsou týmy z Itálie, Anglie a Finska, další týmy z celé Evropy nás kontaktovali, ale ještě se nerozhodli.
Můžete se podívat na stránky turnaje na www.torneodelbiondo.com/en , kde najdete výsledky a fotky z minulých roků.
Startovné 400 Eur co vidíte na stránkách je pro cizí týmy, protože budou mít řadu služeb, které české týmy nepotřebují (transfery, lístky MHD, doprovod atd), takže se nestrašte
Pro české týmy jsme snižili cenu až na 3.500,- Kč, což za účast na takový turnaj považujeme za slušnou.
Hrát se bude stejně jako v HL, každý zápas bude 40 minut (2x20), pískat budou zkušení rozhodči, v baru vedle hřiště bude občerstvení, každý účastník dostane tričko turnaje, ceny pro všechny týmy a pro nejlepšího brankáře, hráče a střelce. Vítězní mužstvo bude mít startovné Torneo del Biondo 2013 zdarma.
Máte-li zájem neváhejte a kontaktujte mě:
info@viandantipraghesi.net
603.953576
—————
Datum: 18.05.2012
Vložil: Kiki
Titulek: píšte
zdar borci tak když už sem kouknete tak taky neco napište nee
—————
Datum: 21.05.2012
Vložil: Mr.Edie
Titulek: Re: píšte
Ach jo. My hrajeme, až v pátek? To já nemůžu, jsem na svatbě, žení se mi kámoš.
—————
Datum: 16.05.2012
Titulek: Turnaj Bison cup 12
Zdar borci dal sem na uvodní stranku upoutavku an ten Turnaj v brně tak se jukněte a vyjadřete se jeslti by sme jeli ja sem za tak čest
—————
Datum: 15.05.2012
Vložil: Jaro
Titulek: Pochvala
Nazdar. Kiki chvalim pridanie zoznamu futbalovych ihrisk...dobry napad :)...uz nebudem musiet preklikavat na stranky HL. BTW...ked sa znovu vsetci stretneme, musime urobit lepsiu foto...a bez tych bielych dymiacich veci v rukach :)
—————
Titulek: Re: Pochvala
Jasny vezmu profi fotak jo a jukni sena na naš profil s bratem neco tam přibylo čest jo a moooc diky za včerajšek
—————
Titulek: Re: Re: Pochvala
špatně sem to napsal jukni se na váš profil s bratom
—————
Vložil: Ja Ro
Titulek: Re: Re: Re: Pochvala
Uz som na to pozeral...slovenskooo :)
—————
Titulek: trenink
Napište sem kterej den by vam to vyhovovalo a v kolik ju ,Hřište bude nejspíš na budějovicky ju
—————
Vložil: Jaro
Titulek: Re: trenink
Cez tyzden po 18:00 , vikend kedykolek
—————
Titulek: výhra
Čest borci včera konečně výhra krásně vybojovaná místy vydřená výhra konečně se k nám ta štěstěna otočila čelem jen tak dál
—————
Datum: 07.05.2012
Vložil: Horys
Titulek: omluva
Cau, dneska se omlouvam, vcera me sundali na fotbale a mam v haji nohu.
—————
Datum: 07.05.2012
Titulek: Re: omluva
to se neda nic delat tak at se brzy daš do hromady čest
—————
Datum: 03.05.2012
Titulek: dresy
Zdar borci tak dresy už jsou doma tak doufam že v pondělí dorazíme všichni a jak se patří je pokřtíme doražte i marodi udělame fotky ju čest borcííí
—————